Programok

Jegyesek felkészítése

Közösségünk egyik fő küldetése a jegyespárok házasságra készülésének segítése. Ennek érdekében három típusú programot ajánlunk számukra.

Lelkigyakorlatok, további programok

Az alábbi táblázatban láthatjátok programjainkat. A lelkigyakorlatok szervezői, előadói és kísérői a Családok Jézusban Katolikus Közösség tagjai. A közösség tagjai önkéntes munkával, képzettségüknek és adományaiknak megfelelő szolgálatokat végeznek az előkészítésben és a megvalósításban.

A kiválasztott programra kattintva, a adatokat kitöltve tudtok a programokra jelentkezni. A helyszínek különbözőek, ezt is a táblázatban találjátok. A programok egyéneknek vagy házaspároknak szólnak. Házaspároknak szóló lelkigyakorlat esetén amennyiben nem tudjátok megoldani a gyerekek elhelyezését a lelkigyakorlat idejére, korlátozottan gyerekvigyázást vállalunk. Figyelünk rá, hogy ezeken a programokon ne csak gyerekvigyázás, hanem az életkornak megfelelő minőségi programot is nyújtsunk.

A sikeres jelentkezést az általatok megadott e-mail címre automatikusan igazolja vissza a rendszer. Ebben felhívjuk figyelmeteket az előzetes adomány befizetésére, de ha valamiért nem tudjátok az előleget utalni, attól még a jelentkezéseteket nyilván tartjuk, és szeretettel várunk benneteket. Ha valamiért mégsem tudtok jönni kérünk jelezzétek.

A végleges meghívót, tudnivalókat 1-2 héttel a program előtt e-mailben küldjük el. A meghívóban szereplő összegek az előirányzott adományok, de anyagi okokból ne maradjon senki távol.

Ha bármilyen kérdésetek, változtatási igényetek van kérlek jelezzétek a lelkigyakorlat@par-beszed.hu címen.

A programjainkon résztvevők számára levelezőlistát tartunk fent. Ha valaki nincs rajta a családos levelező listán, küldjön erről egy e-mailt a csaladokjezusban@par-beszed.hu címre és feltesszük.

Korábbi évek programjai