Csoportos Jegyesoktatás

2023 után 2024-ben sem kerül megrendezésre.


Kedves Jegyespár!

Nagy örömmel vesszük jelentkezéseteket a CSJK jegyesoktatására. Célunk, hogy segítsünk Benneteket házasságotokra való felkészülésetekben. Fontos tudnotok, hogy az az út, amelyre léptek, a házasságkötéssel nem lezárul, sokkal inkább ünnepélyesen elkezdődik: a házasság olyan „műfaj”, amelyet élethosszig gondozni, ápolni kell.

Egy nyolc alkalomból álló sorozatra hívunk Benneteket, ahol olyan témákat veszünk sorra, olyan kérdéseket, szempontokat vetünk fel számotokra, amelyek segítenek jól megalapozni házasságotokat, irányt mutatnak, mutathatnak számotokra és hosszú távon is segítenek a  harmonikus és fejlődő házastársi kapcsolatban.

Korábbi évekből:

Mindenképpen számítunk rá, hogy minden alkalommal mindketten teljes értékűen jelen lesztek, hiszen az alkalmak tematikus sorrendben követik egymást és mert a jegyeskészület csak így lesz gyümölcsöző a számotokra a későbbiekben.
Jelentkezésetekkel ezeket vállaljátok is. *

Az egyes alkalmakon előadásokat és tanúságtételeket hallhattok szakemberektől és elkötelezett keresztény házaspároktól, akik jegyesek és házaspárok kísérésében nagy tapasztalattal rendelkeznek, majd alkalmatok lesz páros beszélgetésekre is.

Szeretettel és a készület örömével:

Családok Jézusban Közösség

 

*Részvétel és adatvédelem

Vállaljátok, hogy minden alkalommal személyesen résztvesztek. A jelenléti részvételhez az oltási igazolást  az első alkalommal bemutatjátok. A következőkben elkért adataitokat csak a jegyesoktatás szervezéséhez használjuk fel, felhatalmazás nélkül harmadik személynek nem adjuk át.
Elfogadom a jelenlétünkre vonatkozó kéréseket és a jegyesoktatás adatkezelését.

További kérdéssel keressétek bátran:  jegyes@par-beszed.hu