Jegyesek felkészítése

Közösségünk egyik fő küldetése jegyesek házasságra készülésének segítése. Tagjaink több plébánián is tartanak csoportos jegyesoktatás házas előadókkal, csoportvezetőkkel (pl. Országúti Ferences Plébánia). Ezen túl 2017-től már kettő jegyes lelkigyakorlatot tartunk, lásd lentebb. A személyre szabott jegyeskísérést azoknak ajánljuk akik vállalják, hogy 4-6 hónapon keresztül heti egy estét tematikus, házasságra készülő beszélgetésekkel töltenek. Részletek, jelentkezés itt.

Lelkigyakorlatok, további programok


Az alábbi táblázatban láthatjátok a Családok Jézusban közösség program ajánlatait. A lelkigyakorlatok szervezői, előadói és kísérői a Családok Jézusban Katolikus Közösség tagjai. A közösség tagjai önkéntes munkával, képzettségüknek és adományaiknak megfelelő szolgálatokat végeznek az előkészítésben és a megvalósításban.

A kiválasztott programra kattintva, a adatokat kitöltve tudtok a programokra jelentkezni. A helyszínek különbözőek, ezt is táblázatban találjátok. Berekfürdőnre gyermekeitekkel (családos) együtt várunk, a többi program egyéneknek vagy házaspároknak szól. Nagyon figyelünk rá, hogy a családos programokon ne csak gyerekvigyázás, hanem az életkornak megfelelő minőségi programot is nyújtsunk kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt.

A sikeres jelentkezést az általatok megadott E-mail címre automatikusan igazolja vissza a rendszer. Ebben felhívjuk figyelmeteket az előleg befizetésére, de ha valamiért nem tudjátok az előleget utalni, attól még a jelentkezéseteket nyilván tartjuk, és szeretettel várunk benneteket. Ha valamiért mégsem tudtok jönni kérünk jelezzétek.

A végleges meghívót, tudnivalókat 1-2 héttel a program előtt E-mailben küldjük el. A meghívóban szereplő részvételi díjak önköltségi árak, de anyagi okokból ne maradjon senki távol.

Ha bármilyen kérdésetek, változtatási igényetek van kérlek jelezzétek a lelkigyakorlat@par-beszed.hu címen.

Dátum

Program 

Részletek 

Részvétel 

 
Megjegyzés
 2020.10.02.–04. Lelkigyakorlat Férfiaknak (Érd) Istenkapcsolat, párkapcsolat krízis idején Előzetes jelentkezés (web) 
 2020.10.09.–11. Lelkigyakorlat Nőknek (Kismaros) Segítség erre nem számítottam!
  (Avagy váratlan helyzetek kezelése)
 Előzetes jelentkezés (web) 
 2020.10.22.-25. Lelkigyakorlat házasoknak (Berekfürdő) Szexualitás a házasságban Előzetes jelentkezés (web) 
 2020.12.27. 19:30 Családok megáldása Országúti Ferences Templom NyilvánosCovid miatt elhalasztva.
 2021.01.22.–24. Após-anyós hétvége (Mátraverebély) Segítség, anyós(após), lettem!  Jelentkezés Szentkút honlapjánElhalasztva, ld. lejjebb.
 2021.02.05.–07. Wellness lelkigyakorlat (Hévíz)  Előzetes jelentkezés (web)Covid miatt elhalasztva.
 2021.02.10. 19:00 Szerelmesek miséje Országúti Ferences Tempom  Nyilvános 
 2021.03.12.–15. Lelkigyakorlat házasoknak (Berekfürdő)  Előzetes jelentkezés (web) 
 2021.04.23.-25.
 Lelkigyakorlat jegyespárok számára (Budatétény)  Előzetes jelentkezés (web) 
 2021.05.07.–09. Lelkigyakorlat több mint 15 éve házasoknak (Kismaros)  Előzetes jelentkezés (web) 
 2021.10.29.–11.01.  Lelkigyakorlat házasoknak (Berekfürdő)  Előzetes jelentkezés (web) 
 2021.12.3.-5. Após-anyós hétvége (Mátraverebély)Segítség, anyós(após) lettem!  Jelentkezés Szentkút honlapján 

A programjainkon résztvevők számára levelezőlistát tartunk fent. Ha valaki nincs rajta a családos levelező listán, küldjön erről egy e-mailt a csaladokjezusban@par-beszed.hu címre és feltesszük.